Hoppa fram till innehållet

Påskyra – Källa, Löttorp & Böda

Påskyra - Källa, Löttorp & Böda

Ett påskäventyr på norra Öland!

Under påskveckorna, den 12:e – 26:e april, anordnas här på norra Öland en mängd spännande aktiviteter! Här hittar man allt ifrån ponnyridning och miss Blåkulla tävling till musik-quiz och bingo, från spinning och yoga till spännande filmvisningar och kärringrace.

Allt detta och mycket mer blir tillsammans det vi kallar Påskyra – Källa, Löttorp & Böda!

Vill du äventyra med familjen?

Prova det ”hemliga programmet”! En spännande Aktivitetsjakt med GPS, samma aktiviteter som i det vanliga aktivitetsprogrammet men med koordinater istället för platsinformation! (aktiviteter som kräver förbokning eller liknande har uteslutits ur det ”hemliga programmet”)

Låt påskhönan leda dig rätt!

Välj dina favoriter ur aktivitetsprogrammet:

Aktivitetsprogram 2014

Aktivitetsjakt med GPS (samma program, fast hemligare!)

 


 

Lämna en kommentar